Леле, леле, леле, леле! А той този пост като е пуснат през 2007 година, дали 2013 вече ще се брои като "бъдещето"?
Не знам това реклама ли се на някакъв сайт просто, но бих се заинтересувал от малко повечко информация ако може
По принцип любимата ми марка лаптопи е Acer. Обикновено си взимам един ноутбук. Преди да направя покупка задължително правя проверка в интернет. Така намерих сайта stealtech.org, като потърсих качествени лаптопи на ниски цени? Те наистина предлагат ниски цени за ноутбуци на високо качество. Ако напишете в Гугъл компютърни конфигурации ще видите и сайта jmt.bg, който също е сайт с много интересни предложения за ноутбуци и лаптопи.
Пуснато на: Нед Яну 21, 2018 6:16 pm Заглавие:
След като вече трети пореден път смартфона ми Sony отива на ремонт и това се оказаха най-скапаните телефони, вече нищо с тази марка не ме привлича. Следващия път ще си взема най-простото китайско телефонче дори втора употреба да е за 150 лв, поне да не ме е яд. Сега като съм дал почти 800 и какво? Телефона ми постоянно е по сервизите. Едни хубави снимки правеше и това му беше, нито добре се чуваше, нито батерията държеше. Та вече никога повече Sony дори лаптоп да е!!! Предпочитам лаптоп втора употреба с гаранция да си взема пред нов подобен шит, колкото и да е красив и лъскав.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети