Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Himsa

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jeko Site Admin

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Valko

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mwm

|
Пуснато на: Сря Авг 05, 2015 3:46 pm Заглавие: |
|
|
Сладури.
Възхищавате се на красивите форми, жените са ви обсебили, не пропускате да ги унижавате обаче.
Стегнете се момчета, красивите форми са ви размътили мозъците.
На въпроса на Химса, аз уважавам жените като майки, като приятелки и като хора с които мога да общувам нормално или не, но дотам.
Уважавам мъжете които не искат само да ме вкарат в кревата си, имам много приятели мъже и един единствен с когото споделям живота си.
Виждам че тук не се уважават жените, жалко е, разбирам че има доста наперени градски пуйки, но не забравяйте че повечето са обикновени селски кокошки.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jeko Site Admin

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
Пуснато на: Пет Авг 07, 2015 2:28 pm Заглавие: |
|
|
mwm написа: | Сладури.
Възхищавате се на красивите форми, жените са ви обсебили, не пропускате да ги унижавате обаче.
Стегнете се момчета, красивите форми са ви размътили мозъците.
На въпроса на Химса, аз уважавам жените като майки, като приятелки и като хора с които мога да общувам нормално или не, но дотам.
Уважавам мъжете които не искат само да ме вкарат в кревата си, имам много приятели мъже и един единствен с когото споделям живота си.
Виждам че тук не се уважават жените, жалко е, разбирам че има доста наперени градски пуйки, но не забравяйте че повечето са обикновени селски кокошки.  |
Във формите е начертан целият живот МВМ или там която си... човек възприема първо формите, след това ги уважава.. както вие жените, така и ние мъжете сме чисто и просто форми, които ни сближават... уважението се печели с течение на времето.. всичко според заслугите дет се казва.
Жеко чудесно се е обосновал, дано го разбереш.
Инак изобщо не се съмнявам във вашата деликатност и тактичност... сигурно е плод на опита.
Интересна гледна точка имаш за жените.. туй с пернатите ми хареса .. точно така си е.. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2015 7:52 pm Заглавие: |
|
|
mwm написа: |
|
Как се разпознава българската майка
http://www.edna.bg/svobodno-vreme/pochivka/kak-se-razpoznava-bylgarskata-majka-4639392
Българската майка е уникална по своята същност. Тя е нещо като нищо друго на света . Няма да говоря обаче за нейните положителни качества, които са безспорни. Ще ви разкажа за чертите, които я открояват с манталитет и характер, присъщ единствено за майките в България.
+++
В стремежа да обгрижва детето си, българската майка винаги му купува най-скъпата бебешка количка, всички играчки, които се продават в магазините, смартфон, дизайнерски пелени и бутикови дрехи. След това се оплаква, че да се гледа дете в България с тези заплати е невъзможно, а майчинските не стигат дори за покриването на една вноска от изтегления кредит за новия таблет на невръстното още дете. Наистина не разбирам защо не му купуват само необходимите неща, както правят другите майки по света.
|
 |
stancho
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2016 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Трябва да уважаваме жените, защото ако ги нямаше тях и нас също нямаше да ни има. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|