Пуснато на: Пет Май 24, 2013 8:41 am Заглавие: Честит 24 май!!!!
Това е най-българският празник!!!
Пожелавам на всеки душевна и мисловна грамотност....И не на последно място - писмена такава, че напоследък ставам свидетел на безумни писания......
_________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Пуснато на: Пон Май 27, 2013 6:47 am Заглавие:
Мина и замина този празник... дано децата са го запомнили.
Обаче пък какво му е на латинския се питам???
Може би тогава светът по лесно щеше да ни разбира.. ние него също!!! _________________
Сотка, тва е все едно да кажем, що да имам свой дом - мога да живея и у комшиите....
Би трябвало да сме доста горди, но...не сме.... _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Дружбата е започнала доста преди чашката и смятам, че я скрепяват много далечни от прима виста традициите факти! _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Е, аз съм филолог и го поназнайвам от други места...Но слабичко, колкото да зарадвам съфорумец.... _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Епа....онли с теб си пердашим на латин....Що да е множествено число _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети