Oбичам старци с големи бели бради, които ми носят подаръци - Дядо Коледа, Дядо Мраз или Санта Клаус все едно )
Трябва да му седнеш в скута и да изпееш песничка или да кажеш стихотворение, или пък да изсвириш нещо на кавал - иначе няма подарък _________________ В живота на всеки мъж идва период, в който най-просто е да си купиш чистите чорапи.
Oбичам старци с големи бели бради, които ми носят подаръци - Дядо Коледа, Дядо Мраз или Санта Клаус все едно )
Трябва да му седнеш в скута и да изпееш песничка или да кажеш стихотворение, или пък да изсвириш нещо на кавал - иначе няма подарък
Кофти - хич не ме бива в пеенето и стихотворенията. И кво ми остава тогава .... _________________ Жена с име на цвете не значи обезателно, че е цвете за мирисане.
Начи....подаръците може и да не са от старци....Ше ги приема.....
Не обичам кавали с олющен гланц...... _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Пуснато на: Вто Дек 11, 2012 4:36 pm Заглавие:
Вече се светнах за всичките ви идеи и лоши помисли.. работата била че сте еволюлирали сексуално... тц..тц..тц... ма как пък даже не съм и забелязъл, бах мааму, просветна ми значи.
2012 - година на сексуална еволюция за жените
Отношението на повечето жени към секса се е обърнало на 180 градуса през последната година, твърдят сексолози
На мен нищо не ми се е обърнало....Само ми се е засилил фантазният елемент....И толкоз.... _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Вече се светнах за всичките ви идеи и лоши помисли.. работата била че сте еволюлирали сексуално... тц..тц..тц... ма как пък даже не съм и забелязъл, бах мааму, просветна ми значи.
2012 - година на сексуална еволюция за жените
Отношението на повечето жени към секса се е обърнало на 180 градуса през последната година, твърдят сексолози
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 12, 13, 14Следваща
Страница 1 от 14
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети