|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Find_NEMO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Find_NEMO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Find_NEMO

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2014 10:49 am Заглавие: |
|
|
Angel написа: |
Че аз да не пиша есе за изпит ??!
Нито пък искам да ме смятат за грамотен.
Интересно като четат САМО грамотни текстове как четат техния си форум ???!  |
Не се шашкай Ачо там като няма с какво да те затапят и ти казват, че си комплексар, импотентен, тъп, неграмотен и , че , не , знаеш, къде, и , кога , да, слагаш , з,а,п,е,т,а,й,к,и,т,е щото като напишеш нещо без коректни запетайки ти си написал едно, а тя разбира съвсееем друго
Иначе са ноу интелигентни и си мислят, че с една тема в бг мама ще решат който и да е проблем по света
Впрочем можеш да измислиш някой персонаж – пенсионирана учителка , която обича да прави забележки ама ти си знаеш де
с възмущение |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Find_NEMO

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2014 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Himsa написа: |
Сайтовете им за запознанства там са уникални...
Северните страни са ощетени на тема секс, затова пък жените компенсират някои липси...
Ако помислим, при температури от порядъка на минус 30, 40... няма начин мъжете да мислят за секс...  |
Клубовете – още повече налазват яко и нищо не помага .. нищо !
Нося си халката и винаги казвах , че съм придружител ама резултат нЕма. Влизаш и веднага идва някоя и ти казва – казвам се еди как си, на толкова години, неомъжена, разведена, деца, образование и т.н. Като я отпратиш идва другата, ако и нея отпратиш идва трета и т.н. докато минат всички. Като минат всички пак идва някоя белкем си размислил Случвало се е да се сбутват, да се гледат на кръв , да се псуват, да се скубят ... шоу ама шоу. С две думи пълна гротеска на ситуацията жените да са силния пол
Не отричам , че е имало и приятни ситуации ...
Доколкото за северните държави – никак не са така нещата. Имах един много интересен разговор с едно младо момиче което беше от най-крайните северни райони, което сподели че многократно е била свидетел как майка и и баща и правят секс.
Аз много се учудих че не отиват в друга стая , но тя ми обясни, че там къщите са буквално една голяма стая, която е топла и там правят всичко – ядат, къпят се, чукат се ... всичко.
А бе викам това добре ама защо поне не ви пратят у комшиите.
Няма начин казва – най-близката къща е на 50 метра, снегът е почти метър, вечер обикалят мечки, вълци ... като тръгнеш може и да не се върнеш.
Та такива ми ти работи  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2014 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Find_NEMO написа: |
Доколкото за северните държави – никак не са така нещата. Имах един много интересен разговор с едно младо момиче което беше от най-крайните северни райони, което сподели че многократно е била свидетел как майка и и баща и правят секс.
Аз много се учудих че не отиват в друга стая , но тя ми обясни, че там къщите са буквално една голяма стая, която е топла и там правят всичко – ядат, къпят се, чукат се ... всичко.
Няма начин казва – най-близката къща е на 50 метра, снегът е почти метър, вечер обикалят мечки, вълци ... като тръгнеш може и да не се върнеш.
Стига бе !!
Има ли някаква вероятност тази да те лъже ???!
Не , че няма логика, ама чак пък толкова да са освободени ??!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2014 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Нося си халката и винаги казвах , че съм придружител ама резултат нЕма. Влизаш и веднага идва някоя и ти казва – казвам се еди как си, на толкова години, неомъжена, разведена, деца, образование и т.н. Като я отпратиш идва другата, ако и нея отпратиш идва трета и т.н. докато минат всички. Като минат всички пак идва някоя белкем си размислил Случвало се е да се сбутват, да се гледат на кръв , да се псуват, да се скубят ... шоу ама шоу. С две думи пълна гротеска на ситуацията жените да са силния пол
|
То вече е така
Виж :
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=27434
Настъпиха нови времена, живеем в ерата на жените. Те са силни, независими, мъжете им страдат от комплекси и се крият във виртуалния свят. Ако не се приспособят, могат да изчезнат! Това предупреждава проф. Филип Зимбардо, известен професор по психология от Станфордския университет. Именно той ръководи един от най-известните съвременни научни експерименти - опита в американски затвор през 70-те години на ХХ век, където статистите, изпълняващи ролята на охранители, се превръщат в истински тирани.
Ще ми се да прочета мнението ти, а после ще ти кажа откъде ми попадна    _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Find_NEMO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2014 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Шоу казваш... конкуренцията е много голяма.
.......
Възможно е Немо.... все пак, човека се е приспособил да вирее при всякакви атмосферни влияния... стига обаче да си е в неговите среди.
Пък като ги гледам как се къпят в ледените води, явно студа хич не им пречи.
Точно така живеят там, в общи помещения.. дори мъртъвците не ги погребват през зимата... оставят ги на тавана докато настъпи пролетта.. съвсем сериозно е това.
Ей ви нещо от соца...
http://krabov.net/54794-pro-stranu-gde-seksa-ne-bylo-13-foto.html _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|