Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BAD_CHILD
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
Пуснато на: Пет Сеп 06, 2013 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Въпрос на сценарий.... _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BAD_CHILD
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
Пуснато на: Вто Сеп 10, 2013 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Стилът и финесът могат да направят директното падане на бельото изключително вълнуващо, нежно, взривоопасно и запомнящо се...
Не бива веднага да го свързваме с пошла, първична, унизителна и крайно безвкусна проява.....
Така си мисля аз....
П.С. Считайте, че винаги, когато говоря за секс, винаги имам предвид двама души в силна връзка и доказали уважение и обич....
Гонитбите и временните положения не представляват интерес за мен и там, признавам, съм доста слаба....  _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов
Последната промяна е направена от Gentil на Чет Сеп 12, 2013 6:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BAD_CHILD
|
Пуснато на: Сря Окт 30, 2013 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Gentil написа: | Стилът и финесът могат да направят директното падане на бельото изключително вълнуващо, нежно, взривоопасно и запомнящо се...
Не бива веднага да го свързваме с пошла, първична, унизителна и крайно безвкусна проява.....
Така си мисля аз....
П.С. Считайте, че винаги, когато говоря за секс, винаги имам предвид двама души в силна връзка и доказали уважение и обич....
Гонитбите и временните положения не представляват интерес за мен и там, признавам, съм доста слаба....  | Така е. ВЪпросът е, че за мен секса изобщо не е нито първичен, нито напълно и чисто физически, така че да си свалям гащите преди каквото и да било друго действие от отсрещната страна, няма как да ми е в стила. По-сладко е когато нещата стават бавно, а и да ти свалят гащите е по-сладко отколкото сам да си ги сваляш, така де...
В гонитбите и временните положения, както ги наричаш, може да има много заряд. И там може да е повече от секс. Спомен, който да ти носи радостни мигове, който да извикваш във въображението си в скапан момент... Понякога такива мигове са много прекрасни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|