|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chistacha Site Admin

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Goshko
|
Пуснато на: Вто Окт 01, 2013 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Четвърто място в класацията определено ми е фаворит. Хубаво е, че гледах представянето му по телевизията преди няколко години, че иначе нищо нямаше да мога да разбера от тази статия на руски език. Но лаптопа наистина си е колосално феноменален за времето си, според мен ще доведе до големи революции в бранша! Доста впечатляващо..
Преложенията на stealtech.org открих като потърсих ниски цени за компютърни конфигурации и лаптопи в интернет. Ниски цени на лаптопи, компютри и ноутбуци с марката Acer, високо качество и въобще европейска работа. Между другото много и различни модели лаптопи ще намерите в jmt.bg, който също е много качествен сайт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vikentii
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2018 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Прочетох темата с почти 10 години закъснение Все пак съм нов във форума, но така като гледам тези лаптопи са си останали само като проекти или в най-добрия случай пилотни бройки. Не видях продукт, койта да е станал масово продаван. Само номер 7 VAIO и номер 10 от INTEL приличат на съвременни продукти, които се продават. Иначе на 3D картинка всички изглеждат уникално, но ще си останат на картинка.
Ако все пак се чудите какво ще е истинското близко бъдеще на таблети, лаптопи или ултрабуци мисля, че съвсем скоро ето това ще завладее магазините http://nurukane.com/pixelbook-ultrabuk-ot-google/
Поне аз си го пожелавам да го имам, а опита ми до сега с продукти на google е, че те няма да се изложат. Изложиха се само при Google Glass, но да им е за урок  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|