|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
milenpetkov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
morado
|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 4:43 pm Заглавие: |
|
|
Хора, водете жените на почивки, да не мрънкат после, че им било скучно и т.н.
Струва ми се, че се поувличаме с работата и забравяме да им обръщаме внимание, а не трябва да е така.
Аз лично предпочитам да обикалям из Бг. Макар че като гледам цените, по-добре е да отидете някъде в чужбина. Но пък нека не пренебрегваме родината си. Предпочитам почивките на родна земя, може би, защото пътя ми отнема по-малко време, знам си езика, а и има какво да се види. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vikentii
|
Пуснато на: Пет Яну 12, 2018 4:53 pm Заглавие: |
|
|
morado написа: | Хора, водете жените на почивки, да не мрънкат после, че им било скучно и т.н.
Струва ми се, че се поувличаме с работата и забравяме да им обръщаме внимание, а не трябва да е така.
Аз лично предпочитам да обикалям из Бг. Макар че като гледам цените, по-добре е да отидете някъде в чужбина. Но пък нека не пренебрегваме родината си. Предпочитам почивките на родна земя, може би, защото пътя ми отнема по-малко време, знам си езика, а и има какво да се види. |
Почивката и пътуването облагородяват душата, прочистват мислите и свалят напрежението от тялото. Ние обичаме доста да пътуваме но през последната година сме в пълен застой, заради разни имотни грижи, ремонти и т.н. Надявам се от тази пролет малко да живнем, защото това напрежение ни такова таковата. Преди седмица обмисляхме зимна ваканция на планина, и двамата караме малко ски, но повече обичаме природата и планинските преходи. Двоумим се дали да изберем хотел или някоя закътана къща за гости. За хотели и почивка на планина тук https://www.onfire.bg/bg/offers/category/11/Pochivki-na-planina-11.html
имаше доста интересни оферти със Спа процедури и други благинки за тялото, душата и жената  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
montecervino
|
Пуснато на: Пон Авг 12, 2019 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Много хора напоследък предпочитат Турция/Гърция именно заради обслужването и цените, което е много жалко за родния туризъм… |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|