|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Tzveta_Grigorova
|
Пуснато на: Сря Ное 06, 2013 3:43 pm Заглавие: Място за нашата детска градина/ясла, детски център и т.н. |
|
|
Здравейте настоящи и бъдещи родители,
Многократно съм посещавала вашия форум и искрено се възхищавам на добрия дух и отношение, което цари тук. Изключително очарована съм по начина, по който хората са си взаимно полезни. Сега се надявам и аз да съм ви полезна.
Знам, че един от най-трудните етапи в отглеждането на децата, докато са малки, е липсата на достатъчно детски градини/ясли, детски центрове и т.н. В момента в гр. София има свободна сграда със статут на детска градина, която се отдава под наем/продава, както цялата така и на част.
Повече информация може да намерите на сайта[url] http://www.complex-mladost.info/[/url] и фб страницата www.facebook.com/complex.mladost
Ако смятате, че можем да ви бъдем полезни, свържете се с нас на посочените телефони и имейли. Може да задавате въпросите си и в настоящата група, с удоволствие ще отговаря на всеки един.
П.С. Знам, че според правилата на форума, настоящото предложение се счита за спам, реклама и т.н. и би следвало бъде изтрито. В никакъв случай не желая да злоупотребявам с възможностите на форума, но желанието ми е да бъда полезна на вас и вашите малчугани. Ще се съобразя с решението на администраторите и модераторите, ако преценят, че темата трябва да бъде изтрита. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Himsa

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|