|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sisi
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2012 7:44 pm Заглавие: |
|
|
Сиси, кажи сега какво искаш от нас - нещо те тормози...
Разбрахме, че сме лелки и чичковци, смешници, незадоволени и т.н. Какво още искаш да ни кажеш, за да ти олекне и да спрем да се хапем? _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi
|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2012 10:15 am Заглавие: |
|
|
Джени , аз както се вижда от написаното до тук няма какво да искам или да очаквам от вас. Просто напраих няколко онлайн консултации с доктори ( надявам се не си мислите че се лекувам през нета , длъжна съм да го кажа защото ме озадачавате много) и случайно попаднах на този сайт и се регистрирах с идея че нормалните хора общуват по нормален начин.Уви ударих на камък.Сами си правете изводите какви сте щом на един обикновен въпрос ,дали някой се е сблъсквал с това не получих отговор (а и мислех ,че има доктор тук, явно не е така) а само жлъчни и глупави коментари .Считам че изчерпателно съм отговорила на въпроса ти . Аз не се дракам с никого , а отговарям на глупостите ви .Това е! А и както казах съм новатор във виртуалните запознанства ,та мислих , че се комуникара по нормален начин . Продължих да пиша ,защото ме подразни глупостта , а и ми стана интересен начина ви на живот и общуване , което пак казвам ме изуми . Това е . ЧАООООООООООО АНГЕЛ!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2012 10:46 am Заглавие: |
|
|
Не ти ли е малко неудобно да пишеш, че никой не ти бил отговорил на въпросите - ако си забравила, върни се и прочети - по-изчерпателен отговор от моя нямаше в темата ти, дори съм ти дала насока за лекар....Безкрайно грозно е да ме обиждаш и да се заяждаш, при положение, че съм се опитала да ти помогна.....А намеците за грамотност са само в твоя полза - направени бяха по-жлъчно, защото независимо от желанието да ти помогнем, ти продължи да се държиш с нас, сякаш с нещо сме ти длъжни...Ти за нас си никоя, ние за теб - също...Ти си провокаторът на лошия тон - няма какво да се обиждаш.....
Личи си, че си доста млада, с прекомерно самочувствие, което е прекрасно от друга страна, но трябва малко да си възпиташ емоциите....Това също го казвам добронамерено.....
Няма какво да ни се изумяваш на ежедневието - гледай си твоето, имаш дете, няма защо да хабиш излишни нерви, докато се лаеш по форумите.....
Ние не сме психотерапевти и не можем да ти помогнем ако имаш емоционален проблем. Колкото и да се гавриш с присъствието ни в темата ти - няма да има полза за теб.
Разбрахме, че тук не ти харесва, а ние не сме на нивото ти - бъди щастлива и си иди, не се мъчи да общуваш с някакви дъртаци, които са далеч от твоята класа......
Между другото - как е детето? Все пак тези, които сме ти отговорили по основната тема, сме имали сходен проблем......и, независимо, че става въпрос за чуждо и непознато дете, сме се вълнували с теб.... _________________ "Какъв прекрасен ден: човек не знае чай ли да пие или да се обеси...." А.П.Чехов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jeko Site Admin

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2012 10:03 am Заглавие: |
|
|
Или е тъпо лапе или някой пързаля.
Сиси, ето ти малко инфо от тълковния речник:
новатор
мн. новатори, м. Човек, който внася нещо ново в дадена област.
синоними: (същ.) реформатор, обновител, подновител, инициатор, модернист
иначе Ангеле и аз съм със средно, но това не мисля че това е показател за образованост.  _________________ В живота на всеки мъж идва период, в който най-просто е да си купиш чистите чорапи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2012 6:04 pm Заглавие: |
|
|
jeko написа: | Или е тъпо лапе или някой пързаля.
иначе Ангеле и аз съм със средно, но това не мисля че това е показател за образованост.  |
А бе Жеко !!!!!
Кажи, че този факт те мъчи и остави Сисито да се пъчи !!!
Цитат: | Сиси, ето ти малко инфо от тълковния речник:
новатор
мн. новатори, м. Човек, който внася нещо ново в дадена област.
синоними: (същ.) реформатор, обновител, подновител, инициатор, модернист |
Е ти пък сега я уби !!! Тия сложни думи не се учат по икономика !!! Сега ще трябва да кара второ висше !!!
Джентил !! Няма плюсчета !!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2012 7:46 pm Заглавие: |
|
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , чакайте, чакайте
не исках повече да си пиша с вас , но вие сте уникални
направо ме объркахте тотално . Джени благодаря ти за това , което написа , но на мен не ми е необходим адрес и тел . на д-р. а обмяна на мнения съвсем прост вид комуникация , ти почна с глупави коментари , аз отговорих и така се започна спора. За емоциите: човек неспособен да се радва или ядосва обикновено е с вид душевен проблем.Аз съм на 33 г (не мисля прекалено млада, пез целия си живот съм работила , докато учех работех и като сервитьорка и продавачка , после в университета в личен с-в , а сега в детска педагогическа стая . От 3 г. съм семейна , имам най-прекрасния и грицовен спруг и най -удивителното дете (още в родилния ми казваха акушерките , че рядко са виждали толкова красиво новородено) ще ми се да я видите и сега , няма такова невероятно с-сво. Мислиш ли , че не ми дава гордост и самочуствие това и мислиш ли че с цялото това богатсво имам емоционален проблем ))) ЗА самочуствието: Всеки човек има его , което се подхранва през целия му живот и това е нормално , обратното е ненормално. За обидите : аз не см написала нито една , а ти ме наричаще "лигла" И последно . Пак ти благодаря , че попита , въпреки , че след всичко което ми се случи във вашето "общесто " не мисля , че някой го вълнува , а и не би трябвало да се вълнувате от грижите на другите(така сме устроени и егоизма е в основата на същесвуването ни ) вече се оправи малкото злато , сега дава отрицателни резултати . Днес дадохме пак урина , за да се потврди , че не можаха да и бият ваксините . Да е жива и здрава малката принцеса . АЗ съм наистина най-щастливата жена на света . за први път станах майка на 32 , малко късно , ни си заслужаваше чакането и всеки миг! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2012 7:51 pm Заглавие: |
|
|
иначе Ангеле и аз съм със средно, но това не мисля че това е показател за образованост.
_________
Ти ми изглеждаше наред , Нормално ми отговори и не се конфронтира с мен до сег
Та да те питам и теб : Правиш ли разлика м- образование и интелект тълковния речник всеки може да го отвори
"знанието , не е да отговориш и да знаеш всичко , а да знаеш къде да отвориш и да го прочетеш ( цитирам по памет)________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2012 7:57 pm Заглавие: е-коли |
|
|
Мили ми Ангеле , ти си ми най-любим ))))))) не съм учила само икономика а и педагогика и превенция на престъпността > Пак се изказа не на място ))))) А и сжалявам мн , че ти се е налагало да плащаш за изпити . То с тея чансни университети и колежи всеки втори циганин има висше (добре , че си нямал пари да си плащаш) избрал си по-малкото зло , да не те мъчи това , от както свят светува трябва да има хора за всичко , за работа , за управление , за чистене ...........
Последната промяна е направена от sisi на Пон Ное 19, 2012 8:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angel

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sisi
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gentil

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|